.

.

Daljinski okidač za iPhone kameru, Bluetooth Remote za Android, BESPLATNI RADOVI SA KUĆEM BOŽIĆNOM OBITELJOM PORTRET-om, Stvaranje neverovatnih fotografija i selfija, priključak za zglob (3 pakovanje)

Daljinski okidač za iPhone kameru, Bluetooth Remote za Android, BESPLATNI RADOVI SA KUĆEM BOŽIĆNOM OBITELJOM PORTRET-om,

KM 1.33
Iz robe

"Uhvatite dragocjene trenutke bez napora ► S našim Bluetooth daljinskim upravljanjem kamerom, uzimajući selfici i stalni snimci stativa nikada nije bilo lakše! Samo pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje daljinskog upravljača i povežite se s Bluetooth funkcijama vašeg telefona da biste započeli snimanje fotografija Savršeno za snimanje pamćenja momenata sa vašim najmilijima. ? Prijenosni i lagani ► Naša Bluetooth daljinska kontrola kamere je mala i lagana, olakšavajući se s vama gdje god krenete. Sa uključenim ručnim trakom možete ga držati blizu i spremni za upotrebu u trenutku. Nikada više ne propustite priliku fotografija!. ? Široki operativni raspon ► Naš Bluetooth Remote Companing kamere radi do 30 stopa od vašeg uređaja, što vam daje fleksibilnost za fotografiranje iz daljine. Osim toga, njegova kompaktna veličina olakšava pohranjivanje i nošenje sa sobom gdje god krenete. Držite ga u džepu ili na svom ključu za lak pristup. ? Kompatibilan sa najnemvijesnijim uređajima ► Naš Bluetooth Remote Compontrou kompatibilan je sa širokim spektrom uređaja, uključujući i Phone, i Pad, Samsung telefone i još mnogo toga. Radi i sa popularnim aplikacijama za kameru poput Google kamere 360, dajući vam još više mogućnosti za snimanje savršenog snimaka. ? Bez ruke i moćan ► pozdraviti se u atkward uglovima ruku i drhtavim rukama pomoću našeg Bluetooth daljinskog upravljača kamere. Omogućuje vam fotografiranje bez ruku, dajući vam veću kontrolu i stabilnost za vaše snimke. Osim toga, njegova moćna Bluetooth povezanost osigurava stabilnu i pouzdanu vezu za bešavno iskustvo fotografija. Ne propustite šansu da s lakoćom uhvatite trenutke života sa lakoćom i preciznošću!. Bežični daljinski zatvarač x 3. Podesivi remen za zglobove X 3. Elektronsko upute X 1. Komunikacija : Bluetooth v 3. Frekvencija : 2,4 GHz - 2. Maksimalni raspon : 30ft. Trajanje baterije : Približno 6 mjeseci koristeći 10x / dan. Dimenzije : 4,92 x 0,43 x 3,43 inča. Težina : 0,681 unci. Umetnite bateriju i okrenite prekidač "na" daljinac (baterija se možda već instalira). Okrenite plavi t "na" na svom uređaju (Idite na Postavke> Plava T> uključena).

R

Kupci takođe biraju