.

.

Trenutno očitavanje digitalnog termometra za meso-vodootporni kuhinjski termometar za hranu sa pozadinskim osvjetljenjem za pušač na roštilju za pečenje ćuretine.

Trenutno očitavanje digitalnog termometra za meso-vodootporni kuhinjski termometar za hranu sa pozadinskim osvjetljenjem

KM 7.97
Iz robe

Raspon mjerenja Temperature : -58℉ do 572℉/-50℃ do 300℃ 2-4 sekunde trenutno čitanje. Ovaj digitalni termometar za meso možete bezbedno prati pod tekućom vodom. Umetnite sondu u °C mešavinu ledene vode, pritisnite i držite "CAL" dok se na ekranu ne prikaže "CAL L";. Pritisnite dugme" CAL "ili" HOLD " za podešavanje temperature na °C. kuvanje pečenja. Spavaća soba, dječija soba, dnevna soba. Upravljanje vremenom za djecu. 2x AAA baterije (uključene). DC 5 V Adapter za struju (uključen). 2x AAA baterije (uključene). ✔️ Funkcija kalibracije trenutnog čitanja podešava vaš senzor sonde termometra za roštilj na ispravnu tačnost, čineći ga kuhinjskim termometrom koji ima duže vrijeme servisa. ✔️ On / OFF Switch - Unfold sonda za uključivanje ekrana; Fold sonda za isključivanje ekrana; ekran će se automatski ugasiti ako se nijedna operacija ne uradi 10 minuta. ✔️ 2 godine garancije-Searon garantuje da će ga u periodu od 2 godine od kupovine vratiti ili zamijeniti bez naknade ako ne radi ispravno zbog nedostatka u izradi ili materijala u termometru za meso.

R

Kupci takođe biraju