.

.

Prirodna ogrlica protiv buva i krpelja za mačke-12 mjeseci kontrola najbolje prevencije i bezbednog tretmana-repelent eteričnog ulja protiv buva i krpelja

Prirodna ogrlica protiv buva i krpelja za mačke-12 mjeseci kontrola najbolje prevencije i bezbednog tretmana-repelent

KM 2.67
Iz robe

✅Brzo dejstvo bez potrebe za grickanjem-ukida i ubija krpelje i buve nakon kontakta Vaš krzneni prijatelj ne mora biti izložen ugrizima. Oralni lijekovi za bijeg, pilule ili žvakanje zahtijevaju da Vašeg ljubimca ugrize prije nego što uspije djelovati. Ovo bi moglo izložiti vašeg psa bolestima koje prenose buve poput lajmske bolesti. ✅Odobrena od strane veterinara, vodootporna BIO FORMULA - 6 mjeseci jake zaštite : nova Njemačka tehnologija daje vam efikasnu prevenciju buva i krpelja za mačke i mačiće za 6 mjeseci!
. ✅Isplativa odbrana od štetočina-ovratnici koriste naprednu tehnologiju za prečišćavanje esencijalnih biljnih ulja u PVC nosač kako bi se smanjila hemijska iritacija. Ipak, nisu pogodni za kućne ljubimce koji su bolesni ili imaju alergiju na kožu. ✅Bez tretmana i kontrole nereda-efikasno protiv buva-ličinki, vaški, krpelja i komaraca. Ovaj proizvod protiv buva za mačke dizajniran je da bude koristan ili za male srednje veličine ili za izuzetno velike kućne ljubimce. ✅Pogodno za sve veličine - ovratnik rolf club u pakovanju je lako podesiv, maksimalna dužina 15,7 inča. Pružite veterinarski nivo brige po pristupačnoj i fer cijeni. ovratnik protiv buha za mačke.

R

Kupci takođe biraju