.

.

Columbia Muška tehnološka staza Polo

Columbia Muška tehnološka staza Polo

KM 3.00
Iz robe

94% Poliester, 6% Elastan Zatvaranje dugmeta. Mašinsko Pranje. OMNI-SHADE : budite sigurni i zaštićeni. Omni-Shade blokira uva i UVB zrake kako bi spriječila opekotine od sunca i dugotrajna oštećenja kože. Čvrsta konstrukcija tkanja sa UV upijajućim predivom blokira puni spektar štetnih UV zraka. OMNI-WICK : vrhunska tehnologija za upravljanje vlagom na otvorenom. Omni-Wick brzo prenosi vlagu sa kože u tkaninu gdje se širi po površini kako bi brzo ispario—održavajući vas hladnim, a odjeću suvom. Stil sa kragnom : neka mjesta očekuju odjeću malo sofisticiraniju, nešto sa kragnom, otuda i Polo. Naše Columbia Polo majice dizajnirane su tako da se osjećaju dobro i izgledaju sjajno cijeli dan. COMFORT STRETCH : izrađena mješavina poliestera i elastana za nagoveštaj davanja koji olakšava nošenje i cjelodnevni komfor. Izgrađeno da traje : kolumbijska pažnja posvećena detaljima je ono što našu odjeću izdvaja od ostalih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, stručnu izradu i izdržljive šavove. Ovo je dugotrajni polo u kojem ćete uživati u narednim sezonama. Dizajnirana sa brzosušećom Omni-Wick tkaninom i Omni-Shade UPF 50 zaštitom od sunca, ova klasična polo majica nudi optimalne performanse u toplim danima provedenim u šetnji golf terenom ili planinarenju lokalnom stazom.

 Ovaj klasični kragni, Polo sa tri dugmeta, ima ogrlicu za vrat sa trakom za malo dodatne strukture i klase. Dizajniran da vas drži hladnim, suvim i zaštićenim, koristi UPF 50 tkaninu, sa sposobnostima vlage. Suđeno je da vam bude košulja za bilo koji ljetni dan.

 Columbia nudi ovu mušku polo košulju u više boja i veličina. Dostupno u proširenoj veličini. Aktivan i redovan Fit. Da biste bili sigurni da je veličina koju odaberete ispravna, upotrijebite našu tabelu veličine i sljedeće upute za mjerenje : za grudi izmjerite na najpotpunijem dijelu grudi, ispod pazuha i preko lopatica, držeći mjernu traku čvrstom i ravnom.

R

Kupci takođe biraju